WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 260 TL.

  • 04 March 2020 - Wednesday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

3 SAAT

260 TL.

04 March 2020 - Wednesday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda dana madalyondan antrikota en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

Bezelye Püreli Dana Madalyon Roka Köpüğü Eşliğinde

Dağ Mantarlı Polenta Eşliğinde Dana Antrikot

Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata

Kakaolu Sütlaç Dondurma ile

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

March 2020 WORKSHOPS

04

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

09

TEX - MEX WORKSHOP

20

SUSHI - 2 WORKSHOP

24

GOURMET BURGER - 1 WORKSHOP

26

İTALYA MUTFAĞI - 3 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE