ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP
-
3 SAAT
-
260 TL.
-
04 March 2020 - Wednesday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
3 SAAT
260 TL.
04 March 2020 - Wednesday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda dana madalyondan antrikota en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Bezelye Püreli Dana Madalyon Roka Köpüğü Eşliğinde
Dağ Mantarlı Polenta Eşliğinde Dana Antrikot
Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata
Kakaolu Sütlaç Dondurma ile
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP
TEX - MEX WORKSHOP
SUSHI - 2 WORKSHOP
GOURMET BURGER - 1 WORKSHOP
İTALYA MUTFAĞI - 3 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!