WATCH THE TRAILER     TR ENG

BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 260 TL.

  • 07 April 2020 - Tuesday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

3 SAAT

260 TL.

07 April 2020 - Tuesday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Denizin lezzeti bambaşka! Bu lezzet deryasından çıkan balıklar nasıl temizlenir? Hangi balık nasıl pişirilir? Fark yaratacak balık lezzetleri nasıl hazırlanır? Bunlar ve balığa dair tüm bilmek istedikleriniz bu workshop'ta!

 

MENÜ

Damla Sakızlı Levrek Buğlama ve İstiridye Soslu Noodle

Kişnişli ve Tarhunlu Çipura, Firik Risottosu ile

Taze Baharatlı Akdeniz Salatası

Tütsülenmiş Ev Yapımı Hardallı Somon Tartar

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

April 2020 WORKSHOPS

02

WOK YEMEKLERİ - 1 WORKSHOP

07

BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

19

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

22

ÇOCUKLARIMIZ İLE BAYRAM ÖNCESİ EL YAPIMI MAKARNA WORKSHOP

30

SUSHI - 3 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE