WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

  • 260 TL

  • 260 TL.

  • 19 April 2020 - Sunday
    14:00 - 17:00

  • BUY TICKET

260 TL

260 TL.

19 April 2020 - Sunday
14:00 - 17:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

Dana Carpaccio Roka Permasan ile

Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri

Tane Hardallı Izgara Antrikot

Izgara Hellim Salata Balsamik Sos ile

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

April 2020 WORKSHOPS

02

WOK YEMEKLERİ - 1 WORKSHOP

07

BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

19

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

22

ÇOCUKLARIMIZ İLE BAYRAM ÖNCESİ EL YAPIMI MAKARNA WORKSHOP

30

SUSHI - 3 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE