ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP
-
260 TL
-
260 TL.
-
19 April 2020 - Sunday14:00 - 17:00
- BUY TICKET
260 TL
260 TL.
19 April 2020 - Sunday14:00 - 17:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Dana Carpaccio Roka Permasan ile
Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri
Tane Hardallı Izgara Antrikot
Izgara Hellim Salata Balsamik Sos ile
WOK YEMEKLERİ - 1 WORKSHOP
BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP
ÇOCUKLARIMIZ İLE BAYRAM ÖNCESİ EL YAPIMI MAKARNA WORKSHOP
SUSHI - 3 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!