WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 290 TL.

  • 27 June 2020 - Saturday
    14:00 - 17:00

  • BUY TICKET

3 SAAT

290 TL.

27 June 2020 - Saturday
14:00 - 17:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENU

  • Bezelye Püreli Dana Madalyon Roka Köpüğü Eşliğinde
  • Dağ Mantarlı Polenta Eşliğinde Dana Antrikot
  • Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata
  • Kakaolu Sütlaç Dondurma ile (İkram)

 

 

Şartlar ve Koşullar:

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

June 2020 WORKSHOPS

16

GLÜTENSİZ VE ŞEKERSİZ DE ÇOK TATLI WORKSHOP

18

İTALYAN MUTFAĞI - 3 WORKSHOP

21

BABALAR İLE ÇOCUKLAR BRUNCH’TA WORKSHOP (Babalar Günü)

22

%100 EKŞİ MAYA EĞİTİMİ

25

PIZZA & SALATA WORKSHOP

27

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

29

KATMANLI HAMURLAR EĞİTİMİ

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE