Et Pişirme Teknikleri
-
Belirtilmemiş
-
160 TL.
-
19 December 2014 - Friday13:00 - 18:00
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
160 TL.
19 December 2014 - Friday13:00 - 18:00
Call us for more information and details on our workshops.
Pişirdiğiniz etler bir türlü restoranlardaki kadar lezzetli olmuyor mu? Gelin bu konuya biraz bilimsel açıdan yaklaşın ve etin yapsını öğrenin. Siz de usta şeflerin kullandığı doğru pişirme teknikleriyle harika etler pişirebilirsiniz.
Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum
Gavurdağ salatası
Workshop Saati: 3 saat
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
Workshop'a ait notlar
"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz."
Ekşi Mayalı Ekmekler
Balık Pişirme Teknikleri
Pizza
Ev yapımı Taze Makarna
İtalyan Mutfağı
Wok Yemekleri
Cupcake
Et Pişirme Teknikleri
Trend Finger-Food
Sokaktan Mutfağa
Çikolata
Pizza
2 Ayda Temel Aşçılık Eğitimi
Yeni Yılda Yeni Lezzetler
Özel Satalar ve Salata Sosları
Macaron Dünyası
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!