WATCH THE TRAILER     TR ENG

Et Pişirme Teknikleri

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 19 December 2014 - Friday
    13:00 - 18:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

160 TL.

19 December 2014 - Friday
13:00 - 18:00

Call us for more information and details on our workshops.

Pişirdiğiniz etler bir türlü restoranlardaki kadar lezzetli olmuyor mu? Gelin bu konuya biraz bilimsel açıdan yaklaşın ve etin yapsını öğrenin. Siz de usta şeflerin kullandığı doğru pişirme teknikleriyle harika etler pişirebilirsiniz.

Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum
Gavurdağ salatası

Workshop Saati: 3 saat

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. 

Workshop'a ait notlar

"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce 
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz."

Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
Workshoplarımız özel tasarım mutfaklarımızda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

December 2014 WORKSHOPS

04

Ekşi Mayalı Ekmekler

05

Balık Pişirme Teknikleri

07

Pizza

08

Ev yapımı Taze Makarna

12

İtalyan Mutfağı

15

Wok Yemekleri

18

Cupcake

19

Et Pişirme Teknikleri

20

Trend Finger-Food

21

Sokaktan Mutfağa

25

Çikolata

26

Pizza

27

2 Ayda Temel Aşçılık Eğitimi

27

Yeni Yılda Yeni Lezzetler

28

Özel Satalar ve Salata Sosları

29

Macaron Dünyası

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE