WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 290 TL.

  • 03 September 2020 - Thursday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

3 SAAT

290 TL.

03 September 2020 - Thursday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENU

  • Bezelye Püreli Dana Madalyon Roka Köpüğü Eşliğinde
  • Dağmantarlı Polenta Eşliğinde Dana Antrikot
  • Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata
  • Kakaolu Sütlaç Dondurma İle (İkram)

 

 

Şartlar ve Koşullar:

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

September 2020 WORKSHOPS

01

FİT MUTFAK WORKSHOP

03

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

10

YUNAN MEZE WORKSHOP

16

BBQ PARTİSİ WORKSHOP

19

GAZİANTEP MUTFAĞI WORKSHOP

30

TEX-MEX - 1 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE